Dub Garden

Dobrodošli na zvaničnu web prezentaciju Dub Gardena

Logo Dub Garden

Dobro došli u dub garden

Mi vjerujemo u
kvalitet!

Preduzeće Dub-Garden d.o.o. sa sjedištem u Koz.Dubici osnovano je 05.08.2015 .godine i tad je započelo sa radom.

10
Maloprodajnih
objekata
10
Proizvedenih
Mašina

Broj zaposlenih radnika i poslovnih jedinica je rastao od dana osnivanja. Na samom pocetku smo imali samo 1 zaposlenog i 1 poslovnu jedinicu. U 2018.godini u okviru preduzeća osnovana je PJ MEHANIKA, koja se bavi proizvodnjom poljoprivredne mehanizacije koja datira još od 1945.godine.

Brend Mehanika
Logo Dub Garden

Dobrodošli u dub garden

Šta vam možemo ponuditi

Sjetvospremac Mehanika Dub Garden
Brend.jpg

Vaša prednost Sa Nama

Prednost koju imaju nasi kupci je dodatna subvencija od 10% iskljucivo na domaci proizvod koju odobrava Ministarstvo poljoprivrede sumarstva i vodoprivrede RS..
Logo Dub Garden

Mi imamo viziju!

Firma posluje u 7 maloprodajnih objekata i jednoj veleprodaji. Osnovna djelatnost je proizvodnja poljoprivrednih mašina i prodaja repromaterijala za poljoprivredu. Proizvodni program čine: plugovi, tanjirače, teške, poluteške i lake drljače, sjetvospremači, gruberi, prskalice, pumpe i tifoni za navodnjavnje. Ujedno smo i jedini proizvodjač poljoprivredne mehanizacije u BiH, te jedini proizvodjač plugova na Balkanu.

Sa boljom mehanizacijom do veceg profita u poljoprivredi!

Kontaktiraj Nas
Logo Dub Garden

BREND MEHANIKE

Tradicija proizvodnje od 1945. godine ...

Razvojni put „ brenda Mehanika“ datira od 1945. godine kada je preduzeće djelovalo kao radionica za opremu i održavanje poljoprivrednih mašina. Tradicija i moderne tehnologije su dovele da toga da je danas „Mehanika“ vodeći brend poljoprivredne mehanizacije na Balkanu . Praćenjem zahtjeva domaćeg i inostranog trzista, vlastitim istraživanjem razvoja, konstruisanjem i ispitivanjem proizvoda, projektovanjem i uvođenjem novih tehnologija omogućeno je da proizvode plasiramo na domaće i inostrano triste. Proizvodno razvojni pristup razvoju proizvoda omogucio je visok stepen u kvalitetu koji je poznat na trzistu.

×